Vacatures

We hebben volgende openstaande vacatures:

Stafmedewerker Welzijn

voltijds - bepaalde duur - B1-B3
solliciteren kan tot uiterlijk 27 mei 2018
inlichtingenbrochure

 

Vakantiejob bij het OCMW

In deze koude winterperiode en de eerste zonnestralen kijkt ieder van ons al uit naar de warme zomerdagen, en in het bijzonder naar de vakantie. Om de dienstverlening van onze thuiszorgdiensten vlot te laten verlopen tijdens de vakantiemaanden zijn wij nog op zoek naar studenten die bereid zijn te werken in de maanden juli en/of augustus. 

Poetsdienst

Voor de poetsdienst (dienstenchequeonderneming) worden studenten gezocht die de leeftijd van 18 jaar bereikt hebben of bereiken in 2018. Er zijn geen diplomavereisten.

Als poetshulp zorgt u voor een nette woning bij onze klanten (voornamelijk senioren). U heeft dus geen schrik van fysieke inspanningen, netheid staat hoog op uw prioriteitenlijst en u houdt van sociale contacten.

Voldoet u aan de voorwaarde en het profiel? Dan is deze vakantiejob in de zorgsector zeker wel iets voor u. 
Inschrijvingsformulier (pdf) 

Interesse?

Vul uw gegevens in op het inschrijvingsformulier en bezorg het aan de personeelsdienst OCMW Eeklo, Visstraat 16, 9900 Eeklo of bij voorkeur mag dit formulier gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kandidaten zullen nadien door ons uitgenodigd worden voor een verkennend gesprek bij het diensthoofd van de desbetreffende dienst.


SPONTANE SOLLICITATIES

Aarzel niet. Stuur je sollicitatie met CV naar het OCMW Eeklo, t.a.v. de Voorzitter, dhr. Danny Smessaert, Visstraat 16, 9900 Eeklo of via het contactformulier.


VACATURES MEETJESLAND

Wijkcentrum De Kring - schakelfiguur

bepaalde duur - deeltijds - solliciteren tegen dinsdag 15 mei 2018